Om A är B så C - Ett nätförlag med elektronisk utgivning av noveller och poesi 

Om A är B så C startades februari 2009 och är ett författardrivet nätförlag som ger ut skönlitteratur i det kortare formatet. Vi vill med vår utgivning och verksamhet främja den samtida litteraturen och vara en ny oberoende kraft att räkna med. Vi drivs av kärlek till litteratur och en vilja att dela med oss av det vi tycker är bra. Bakom förlaget står Markus Åberg och Carola Ankarborg. Mer om oss kan du läsa här. 

All vår utgivning är gratis att ladda ner, läsa och sprida vidare. Främst riktar vi in oss på att ge ut e-böcker men vi är inte främmande för andra möjliga och omöjliga utgivningar. Vi vill vara ett alternativ till traditionella bokförlag och utmana föreställningar om hur böcker ges ut och hur ett förlag ska vara och verka. Vi vill betyda någonting och göra en skillnad, inte för alla men för vissa.

Är du en författare som vill bli publicerad hos oss så är du varmt välkommen att höra av dig. Alla inskickade bidrag läses och redaktionen återkommer med beslut angående utgivning så fort som möjligt; vi förbehåller oss dock att bara ge ut texter som vi tycker om och som passar in i vår utgivning. Läs gärna våra tidigare utgivningar för att skapa dig en uppfattning om vilken typ av litteratur som intresserar oss. Men glöm inte: bara för att vi ännu inte gett ut en text som liknar din så betyder det inte att vi är ointresserade. Överraska oss gärna!

Bidag skickas till vår mailadress: info(at)forlagoma.se Om du önskar komma i kontakt med någon i nätförlaget privat så går det bra att skriva till: 
carola(at)forlagoma.se
markus(at)forlagoma.se
fredrica(at)forlagoma.se

länge vi på redaktionen tycker det är roligt och betydelsefullt kommer Om A är B så C finnas som en politiskt och religiöst obunden kraft inom gör-det-själv-kulturen. Vår verksamhet är ideell, vi tjänar inga pengar och ger inga pengar, något vi inte ser som en svaghet utan som en frihet och styrka!

Citera, kopiera eller bearbeta våra e-böcker om du vill. Vi ger ut våra verk genom en creative commons licens, vill du veta mer om vad det innebär och vad man får göra med våra texter så kan du klicka på CC-loggan nedan. Önskar du recensera eller på något annat sätt skriva om våra böcker, författare eller om förlaget, kontakta oss gärna innan!

Våra böcker tilldelas ett URN:NBN nummer från Kungliga biblioteket. Det är en identifikator för  elektroniska resurser på nätet.